ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ιστοσελίδα μας είναι: https://Sfyri.gr.

Σας Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα Sfyri.gr. Είμαστε ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που σκοπό έχει να σας προσφέρει χρήσιμα και ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές. Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας, ώστε αφού λάβετε γνώση να δώσετε τη συγκατάθεσή σας ώστε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας και να προβείτε στις αγορές σας.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ

1. ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Το Sfyri.gr σας αποστέλλει όλα τα προϊόντα του με Δωρεάν τα έξοδα Αποστολής και της Αντικαταβολής.

Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

2. Παραλαβή της παραγγελίας σας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε μέσω της ACS (courier) με την οποία συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώστε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά από την κεντρική αποθήκη του προμηθευτή μας στην Αττική (εκτός από Κυριακές & αργίες).

 

Παραλαβή από το Κατάστημα Courier

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών, επιλέξετε το πεδίο “Παραλαβή από το κατάστημα Courier”κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

Οι ειδοποιήσεις στο email σας ισχύουν κανονικά.

3. Αποστολή μέσω ACS και Αριθμός Αποστολής

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό email με τον αριθμό αποστολής της ACS Courier με τον οποίο έχετε τη δυνατότητα, μέσω της σελίδας της ACS Courier, να πραγματοποιήσετε αναζήτησης της παραγγελίας και παρακολούθηση του ιστορικού της διαδρομής της μέχρις ότου σας παραδοθεί.

Για εσάς που δεν χρησιμοποιείτε email, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής της παραγγελίας σας μέσω SMS στο κινητό που θα δηλώσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

Γενική Σημείωση

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με την συναλλαγή σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του Sfyri.gr στο 2410 417659.